Over ons

Met plezier naar je werk gaan. En ook nog blij thuiskomen.
Wij weten als geen ander hoe essentieel dat is. Het valt alleen nog niet altijd mee om dat dagelijks
voor elkaar te krijgen. Want om bezig te zijn met werk waar jij écht voldoening uit haalt, daarvoor
moet je in de eerste plaats natuurlijk op de juiste plek zitten. En kansen krijgen
om jezelf te ontwikkelen.

Een plek waar je gehoord en gezien wordt, uitdaagt en uitgedaagd wordt. En waar je kunt samenwerken
in een goed en efficiënt team dat er zin in heeft en successen viert. Waar je trots bent op
jezelf, je collega’s en het resultaat dat je neerzet voor klanten. En dan ook nog bij een organisatie
die maatschappelijk haar steentje bijdraagt én die denkt aan je gezondheid.

The Hup is een thuisbasis voor professionals.

We houden van ondernemen en daardoor zijn er in de loop der jaren diverse bedrijven ontstaan binnen The Hup, allemaal gevestigd in ons prachtige kantoorpand aan de Maliebaan in Utrecht. Bedrijven die allemaal een eigen vakgebied hebben en op een eigen markt werkzaam zijn.
The Hup bestaat uit de volgende organisaties:

Verbinden zit in ons DNA

Alle bedrijfsonderdelen van The Hup zijn altijd op zoek naar partnerships. Verbinden is de core business van alle bedrijfsonderdelen binnen The Hup. Samen realiseer je sneller en méér impact. Met wederzijds commitment kom je samen een stapje verder. De kennis en ervaring binnen The Hup zijn groots en ongekend, we hebben veel kennis in huis en delen dat graag met elkaar en onze omgeving. We dagen graag elkaar en onze omgeving uit het elke dag een stapje beter te doen…

Elke dag een beetje beter

Vernieuwen, dat is wat ons zo goed past. Elke dag iets nieuws leren, daar worden we blij van. Elke dag je werk een beetje beter doen dan de dag ervoor, maar met nog meer plezier. Dat is onze wens! Op die manier ontwikkel je jezelf, ontdek je nieuwe mogelijkheden en word je elke dag een beetje beter in datgene wat je doet. Als we dat dan ook nog kunnen doen op een maatschappelijk verantwoorde manier dan worden we daar nog blijer van!

Verantwoord handelen als leidraad

Ondanks dat we als commerciële organisatie streven naar een gezond financieel rendement willen we tegelijkertijd ook het goede doen, ook als anderen niet kijken. Dat betekent dat we graag delen in de breedste zin van het woord en een positieve bijdrage willen leveren aan onze omgeving.

Solid Professionals neemt Hermes | Partners over

Door de overname van Hermes | Partners beschikt Solid Professionals nu ook over specifieke kennis en ervaring op het gebied van data en development (bij banken en verzekeraars). Door de blijvende dynamiek en de verdergaande digitalisatie in de financiële sector, zorgt deze bundeling aan ervaring voor een sterke toegevoegde waarde. Je kunt nu dus niet alleen bij ons terecht voor sectorspecifieke kennis op het gebied van finance & risk, maar ook voor sectorspecifieke kennis op het vlak van data & development.

De dagelijkse leiding van Solid Professionals is vanaf 1 september in handen van Sabine ten Brinke, Kathelijn Loos, Reem Armanious en Marcel van Wersch.

“Met de overname van Hermes | Partners zijn we in staat om onze klanten een volledig pakket aan diensten te bieden en kunnen we ons volledig toeleggen op de thema’s ‘Data Driven Finance & Risk’, ‘In Control’ en ‘Talent van de toekomst’. Op deze onderwerpen hebben we jarenlange ervaring en zijn we in staat om onze partners de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben”, aldus Sabine ten Brinke.

Wil jij weten wie er allemaal werken bij The Hup?