Achtergrond

Na zijn studie Economie & Recht aan de Universiteit Utrecht startte Wim Meijer zijn carrière binnen de financiële dienstverlening. In eerste instantie als consultant, later intern bij zijn werkgever in diverse managementrollen, waarbij hij zich onder andere bezig hield met project – en peoplemanagement, opleidingen & trainingen en relatiebeheer. Aansluitend opende Wim als ondernemer in de retail een zevental winkels in modeaccessoires.
Deze winkelketen heeft Wim verkocht om terug te keren naar zijn oorspronkelijke tak van sport: samen met Marcel van Wersch ging hij in 2006 van start met Solid Professionals. Hierbij was hun gezamenlijke ambitie om de beste schakel te worden tussen professionals en opdrachtgevers bij het effectief invullen van tijdelijke en permanente kennis – & capaciteitsvraagstukken binnen Consultancy, Financiële Sector & Finance / Risk.

Vrije tijd

Sporten (o.a. hockey), lekker eten, wijn drinken

Eigenschappen

Ondernemend, conceptueel creatief, humoristisch, doorzetter, harde werker, geboren optimist

Binnen Solid Professionals

Wim denkt niet in problemen maar in mogelijkheden. Typerend voor hem is dat hij beslissingen neemt op basis van gevoel, maar zelden ondoordacht. Hij vindt het leuk om ondernemend bezig te zijn; nieuwe ideeën uitdenken en/of bestaande diensten door te ontwikkelen.

Ambitie & waarden

Familie staat voor Wim op de eerste plaats. Hij wil er altijd voor hen zijn en geniet ervan om samen leuke dingen te doen. Privé en zakelijk wil hij graag veel plezier hebben met de mensen om zich heen. Hij wil betrokken zijn, uitgedaagd worden, nieuwe dingen ondernemen en successen vieren.
Zijn zakelijke ambitie is dat Solid Professionals (kwalitatief) blijft groeien zoals de afgelopen jaren met behoud van de huidige sfeer, cultuur en onderlinge betrokkenheid.