Lucette Peereboom

Lucette Peereboom

Partner

Achtergrond

Na haar studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ging Lucette Peereboom aan de slag als Consultant / Projectmanager bij een klein adviesbureau, gelieerd aan de Faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit. Hier vervulde zij zeer diverse rollen voor uiteenlopende opdrachtgevers (profit en non-profit). Na een kort avontuur bij een internet start-up stapte Lucette over naar een internationaal handelsbedrijf als Consultant E-business. Daarna maakte ze de overstap naar het ondernemerschap met een groothandel en later binnen de retail. Deze activiteiten verkocht Lucette in 2007 om aansluitend van start te gaan bij Solid Professionals Groep, waar ze nu ook verantwoordelijk is voor Data en IT voor DNFS.

Binnen DNFS

Lucette is sinds de oprichting van DNFS in 2014 betrokken bij DNFS. Ze houdt zich bezig met alle Data en IT gerelateerde activiteiten.

Achtergrond

Na haar studie bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, ging Lucette aan de slag als consultant bij een klein adviesbureau, gelieerd aan de Faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit. Hier vervulde zij zeer diverse rollen voor uiteenlopende opdrachtgevers (profit en non-profit). Na een kort avontuur bij een internet start-up, stapte Lucette over naar een rol als Consultant e-business bij een internationaal handelsbedrijf. Daarna maakte ze de overstap naar het ondernemerschap met een groothandel en later binnen de retail. Na verkoop van deze activiteiten in 2007, ging ze aansluitend van start bij Solid Professionals.

Vrije tijd

Hoezo vrije tijd? Ik heb vier kinderen ? Maar als er dan toch wat tijd overschiet: lezen, gezelligheid met familie of vrienden, naar het theater nog een klein beetje werken en Tika Foundation.

Eigenschappen

Nuchter positief, praktisch, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, werker.

Binnen Solid Professionals

Als partner van The Hup (moedermaatschappij Solid Professionals) is Lucette betrokken bij van alles en nog wat, maar vooral verantwoordelijk voor Marketing & Data en IT.

Ambitie en waarden

Tijd doorbrengen met familie en vrienden vindt Lucette belangrijk, net als anderen helpen – in alle facetten van haar dagelijks leven thuis en op het werk, maar ook daarbuiten, zoals bijvoorbeeld via haar werk voor Tika Foundation. Een belangrijke ambitie is haar kinderen te helpen opgroeien tot zelfstandige en ‘goede’ mensen.

Waarom werk je bij Solid Professionals

“Ik werk bij Solid Professionals omdat ik hier veel plezier en voldoening uit mijn werk haal en erg leuke collega’s heb. Dit blijkt uit het feit dat ik in 2007 eigenlijk per ongeluk bij Solid terecht ben gekomen met de intentie maar kort te blijven, maar ik loop hier nu nog steeds en met erg veel plezier rond.”