user-placeholder

Ewout Meijers

Medewerker Sales

Achtergrond

Ewout is geboren en opgegroeid in Zeeland. Tot zijn 18e levensjaar heeft hij in Middelburg gewoond om na het behalen van zijn Vwo-diploma naar Utrecht te verhuizen. Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement is de bachelor die hij gevolgd heeft om daarna de Master Business Development & Entrepreneurship te gaan doen. Tijdens het afronden van zijn Master-diploma is hij bij Solid Professionals terecht gekomen waar hij een bijbaan heeft in het team met andere studenten.

Vrije tijd

Zijn vrije tijd wordt besteed met veel sporten, het liefst voetbal en anders fitness. Met vrienden de stad in of gewoon gezellig een spelletje spelen doet hij ook graag. Daarnaast vindt hij het leuk om te lezen over en te kijken naar auto’s en motoren en is hij bezig met het leren van een taal, namelijk Italiaans. Als er nog wat tijd over is leest hij graag een boek gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Eigenschappen

Ewout is rustig, leergierig, loyaal, gedreven en gedisciplineerd.

Binnen Solid Professionals

In de functie Medewerker Sales houdt Ewout zich voornamelijk bezig met het benaderen van potentiële klanten voor Solid Professionals.

Ambitie & Waarden

Integriteit en respect zijn waarden die Ewout belangrijk vindt. Hij leert graag elke dag nieuwe dingen en streeft ernaar om altijd het beste uit zichzelf te halen.

Waarom werken bij Solid Professionals?

Omdat Solid Professionals de ruimte en mogelijkheden biedt om je op persoonlijk en werkvlak sterk te ontwikkelen.