Charlotte-Vedder

Charlotte Vedder

Recruiter & apothekersassistente

Achtergrond

Als apothekersassistent heb ik feeling met het vak. Door mijn ervaring in de (ziekenhuis)apotheken begrijp ik precies wat er nodig is in de farmaceutische sector. Daarnaast zit ik in de commissie opleidingen en symposia van de vakbond waardoor ik altijd dichtbij het vuur zit. Ik ben dol op planten, en besteed veel aandacht aan mijn indoor jungle. Voor pizza kun je mij altijd wakker maken en Italië is mijn favoriete vakantieland. Ik woon in Apeldoorn samen met mijn partner en twee kindjes.

Binnen DNFS

“Dingen uit je eigen leven aan je werkplek toevoegen, houd je geïnspireerd. Ze herinneren je eraan dat je een beetje van jezelf in je werk mag stoppen.”

Ik ben werkzaam als recruiter en samen met mijn collega’s willen wij een perfecte match realiseren. Persoonlijk raak ik geïnspireerd door een fijne en prettige werkomgeving. Dit is iets wat ik iedereen gun. Hoe wij dat doen? Door goed te luisteren en te kijken naar de persoon om een match made in heaven te vervullen. “Vanuit begrip en erkenning doe ik mijn werk. Met als doel anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen”
Daarnaast ben ik inzetbaar als apothekersassistente met als expertise bereidingen en farmaceutische patiëntenzorg. Op deze manier blijven wij als team verbonden met het werkveld.

Profiel

AIS: HiX, CATO, Pharmacom Classic + Nieuw, PI-Farma, Loxis.

Vaardigheden: Geneesmiddelenproductie & VGTM

Samenwerken met Charlotte? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl