Topwerkgeverschap

Topwerkgeverschap

We willen graag topwerkgever zijn. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers. Het zit in onze cultuur om te zorgen voor de mens om ons heen; dat zijn in eerste plaats alle collega’s van The Hup. Als zij blij worden van hun werk, komen zij met meer energie naar kantoor en daar groeien we als onderneming van.

We zoeken altijd naar bevlogen mensen die mee willen groeien in onze drie belangrijke pijlers:

  • Verantwoord
  • Verbinden
  • Vernieuwen

We delen graag in de breedste zin van het woord en willen een positieve bijdrage leveren aan onze omgeving. Verantwoord handelen is onze leidraad.

Verbinden zit in ons DNA - Samen maak je sneller en méér impact. De kennis en ervaring binnen The Hup is groot. We hebben veel kennis in huis en delen dat graag met elkaar en onze omgeving.

Elke dag je werk een beetje beter doen dan de dag ervoor. Blijven vernieuwen zorgt voor ontwikkeling, waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt.

best-workplace`

Solid Professionals Best Workplace 2020

Als grootste dochteronderneming heeft Solid Professionals al drie jaar op rij de lijst van Best Workplaces van Great Place to Work behaald (in de categorie: Medium: 50-250 medewerkers) en daar zijn we ontzettend trots op.

Jaarlijks stelt Great Place To Work een lijst samen van Best Workplaces. In dit onderzoek meten zij de mate van vertrouwen, trots en plezier. Op basis van de antwoorden van medewerkers en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt een organisatie gecertificeerd door GPTW. De hoogst scorende organisaties worden erkend met de titel Best Workplace 2020.

Ik ben trots om voor de 3e keer op rij te mogen zeggen dat we een Great place to Work zijn. Dit jaar zijn we op nummer 5 in de top 10 terecht gekomen.Het is mooi om te zien dat alles wat we doen om een Great Workplace te zijn én te blijven, met elkaar in verbinding wordt gebracht. Secure Base, Way of Working, Samenwerken, Vitaliteit, Persoonlijke Ontwikkeling en Groei, Plezier.... #BEATYESTERDAY.

 

Marcel van Wersch - Partner @ The Hup

marcel-van