Werken bij

Van werk moet je blij worden

Met plezier naar je werk gaan. En ook nog blij thuiskomen. Wij weten als geen ander hoe essentieel dat is. Het valt alleen nog niet altijd mee om dat dagelijks voor elkaar te krijgen. Want om bezig te zijn met werk waar jij écht voldoening uit haalt, daarvoor moet je in de eerste plaats natuurlijk op de juiste plek zitten. En kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen.

Een plek waar je gehoord en gezien wordt, uitdaagt en uitgedaagd wordt. En waar je kunt samenwerken in een goed en efficiënt team dat er zin in heeft en successen viert. Waar je trots bent op jezelf, je collega’s en het resultaat dat je neerzet voor klanten. En dan ook nog bij een organisatie, die maatschappelijk haar steentje bijdraagt én die denkt aan je gezondheid.

Successen vieren

Successen vieren, dat hebben we vanaf de eerste dag van ons bestaan gedaan. Succes komt niet aanwaaien. Je stelt doelen en je werkt hard om deze te realiseren. Soms ga je hard onderuit. Soms win je.

The Hup is een plek waar je kunt samenwerken in een goed en efficiënt team dat er zin in heeft en samen successen viert!
Een keer per jaar doen we dat met een mooi feest, soms met een schouderklopje, maar altijd met een glas champagne.

Wat wij belangrijk vinden voor onze medewerkers?

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Bij welk bedrijfsonderdeel je ook werkt, we werken graag samen om op die manier sneller en méér impact te maken! We willen ook graag laten zien dat wat we doen, dat we dat goed doen. Blijven ontwikkelen en vernieuwen is daarom cruciaal. Alleen op die manier kunnen we blijven groeien. Als individuele werknemers en daardoor als organisatie.

High performance. Vergelijkbaar met topsport.

Wil je weten op welke manier wij onze medewerkers stimuleren te blijven investeren in hun persoonlijke ontwikkeling?

Topwerkgeverschap

Topwerkgever willen zijn én blijven is onze wens. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers. Het zit in onze cultuur om te zorgen voor de mens om ons heen; dat zijn in eerste plaats alle collega’s van The Hup. Als zij blij worden van hun werk, komen zij met meer energie naar kantoor en daar groeien we als onderneming alleen maar van! Dat zit in successen vieren, feedback geven, persoonlijke ontwikkeling en samen staan voor hetzelfde doel en daar elke dag een beetje beter in willen worden!

Hoe wij Topwerkgeverschap aanpakken bij The Hup?

Vitaliteit

Voor The Hup betekent vitaliteit: Goed voor jezelf zorgen! In de breedste zin van het woord. Van voeding en beweging tot je sterke en zwakke punten ontdekken. Op die manier goed voor je lijf en geest te kunnen zorgen. Wij doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Want dan kan je pas écht verschil maken!

Zien hoe onze collega’s het verschil maken?

Wil jij bij ons werken?

We zoeken altijd naar goede, enthousiaste nieuwe collega’s. Kijk vooral eens tussen de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar: