The Hup is een GPTW!

24 March 2021 - Margot Gallé

The Hup Great Place To Work Certified 2021

Bij The Hup vinden we goed werkgeverschap heel belangrijk. Daarom doen we dit jaar mee met het Great Place To Work onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om je organisatie ieder jaar een stukje beter te maken voor de werknemers. Great Place to Work brengt ieder jaar een lijst uit van de beste werkgevers van Nederland, waarop wij dit jaar ook tussen staan. Iets waar we trots op te zijn!

Eerste keer GPTW voor The Hup, vierde keer voor Solid Professionals

Dit is het eerste jaar dat we vanuit The Hup hebben deelgenomen aan het onderzoek. In de jaren hiervoor deden we alleen mee vanuit Solid Professionals. Zij zijn al drie keer in de top 10 geëindigd op de lijst en mogen zich dit jaar dus voor de vierde keer een Great Workplace noemen. Nu we hard groeien vinden we het belangrijk dat voor al onze onderdelen de ontwikkeling voor onze werknemers centraal blijft staan. Daarom hebben we ervoor gekozen om overkoepelend vanuit The Hup deel te nemen en mogen nu dus ook DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support, Instituut Voor Vitaal Ondernemen en Amsterdam Data Collective het keurmerk dragen.

Dialoogsessies

Nu de uitslag bekend is krijgen wij als bedrijf ook inzicht in de anoniem ingevulde vragenlijsten. Hiermee krijgen wij een duidelijk beeld van hoe de werknemers naar het bedrijf en de bedrijfsvoering kijken. Ook gaan we met hen in gesprek hierover. Dit om iedere keer weer een beetje beter werkgeverschap te tonen.

Ben je benieuwd welke initiatieven wij nemen rondom dit onderzoek? Rosa Vroegindeweij of Judy Rotering kunnen je er veel meer over vertellen.

Rosa Vroegindeweij

Corporate Recruiter

rosavroegindeweij@thehup.nl
M: +31 (0)6 81 96 30 06
T: +31(0)681963006