Roel Muijtjens

Roel Muijtjens

YP Finance

Achtergrond en vrije tijd

Ik heb International Business Administration (IBA) gestudeerd in Tilburg. Daarna ben ik Finance gaan studeren, ook in Tilburg. De ABN AMRO is mijn opdrachtgever. Ik werk in Amersfoort bij Hypotheken. Ik reis dagelijks tussen Tilburg en Amersfoort, dus vreselijk veel vrije tijd heb ik niet! Het beetje dat beschikbaar is, gebruik ik vooral voor niks doen, gamen, en hardlopen.

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen? En vanwaar deze keuze?

Ik ben in eerste instantie benaderd door Solid Professionals, maar hier kwam ik pas achter toen ik me al had aangemeld bij Solid Professionals via de website. Ik heb verschillende opdrachten bekeken die via hier beschikbaar waren en deze spraken me overwegend positief aan. Vervolgens heb ik prettige gesprekken gevoerd bij Solid Professionals en uiteindelijk was het de opdrachtgever waardoor ik ben blijven plakken!

Ambities en waarden

Mijn ambitie is om uiteindelijk voor een Private Equity bedrijf te werken. Dit wordt hard werken, maar dat doe ik met liefde voor mijn doel(en).
Ik werk graag door, maar ben ook een voorstander van slim werken in plaats van hard werken wanneer mogelijk. Ik vind het belangrijk dat iedereen gehoord wordt en ben er heilig van overtuigd dat zelfs aan slechte ideeën vaak goede kanten zitten! In het ergste geval ben je je bewust van mogelijke valkuilen en kun je beter voorkomen in deze te vallen.