Nils van der Molen

Nils van der Molen

YP Finance

Achtergrond en vrije tijd

Ik ben geboren en getogen in Arnhem, waar ik mijn Atheneum heb behaald. Hierna ben ik verder gegaan met de Bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Aangezien dit mij erg goed bevallen is, heb ik hier mijn Master gehaald in Business Administration met de specialisatie in Strategic Management.
Mijn huidige opdrachtgever is ABN AMRO. Hier ga ik aan de slag als de eerste (!) Junior Business Controller.
In mijn vrije tijd hou ik mijzelf heel graag bezig met koken. Nieuwe dingen uitproberen en zelfs via social medianieuwe recepten uitproberen vind ik altijd een leuke uitdaging. Verder vind ik het heel leuk om weekendjes weg te gaan of om een vrijmibo met collega's/vrienden te houden.

Hoe ben je bij solid professionals terecht gekomen? En vanwaar deze keuze?

Ik ben bij Solid Professionals terecht gekomen via de website van ABN AMRO. Toen ik las over de samenwerking die deze twee mooie bedrijven hebben, werd ik gelijk enthousiast. Al sinds jaren weet ik dat ik graag in een groot bedrijf in de financiële sector wil werken. Hierin wil ik steeds meer verantwoordelijkheid leren dragen om te kunnen groeien als professional. Toen ik mij verdiepte in wat Solid Professionals kan betekenen voor mijn ontwikkeling wist ik zeker dat ik via Solid bij ABN wilde werken. Via Solid Professionals krijg je een goede start van je loopbaan middels veel trainingen en (in)formele gesprekken. Daarnaast heb je altijd een fijne uitvalsbasis om op terug te vallen. De collega's die je hebt bij Solid Professionals op de Maliebaan staan altijd voor je klaar met een goede kop koffie!

Ambities en waarden

Mijn ambitie, hoe cliché dan ook, is om altijd door te blijven groeien. Als persoon, maar ook als professional uiteraard. Ik zoek daarom iedere dag naar een (nieuwe) uitdaging om mijzelf te verbeteren. Daarnaast probeer ik zelf altijd privé en werk goed te balanceren, zodat het perfect op elkaar aansluit.