Matthias Geerse

Matthias Geerse

Principal Consultant

Achtergrond

Matthias is Bedrijfskundige en heeft ruim 15 jaar consultancy ervaring binnen de financiële sector met een duidelijk profiel in risk & compliance gedreven verandertrajecten. Matthias is een echte sparring partner voor de opdrachtgever en leunt daarbij graag op sectorkennis – waarbij vernieuwing en verandering in de markt en bij toezichthouders de boventoon voert. Matthias richt zich op het onderwerp non-financial risk.

Matthias is getrouwd en woont met zijn vrouw en twee dochters in Leidsche Rijn, Utrecht.

Binnen Solid Professionals

Matthias is werkzaam als Principal Consultant Finance & Risk.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals is relatief klein en daardoor wendbaar, creatief en speelt echt in op de klantvraag. Een fijne werkomgeving!”

Eigenschappen

Matthias is toegankelijk en zorgt voor een aangename werksfeer, waarbij collegialiteit en samenwerking belangrijker zijn dan competitie en stug blijven voortduwen. Hij wordt omschreven als inhoudelijk, iemand die snel het vakmatig vertrouwen van betrokken stakeholders wint en verandering realiseert.

Ambitie & waarden

Een werkomgeving en relaties waarin vertrouwen centraal staat, waarin klanten constructief op weg geholpen kunnen worden en echt toegevoegde waarde wordt geleverd. Dat inspireert en zet aan tot actie om te komen tot creatieve en bovenal praktisch werkbare oplossingen.

Vrije tijd

Matthias houdt van comics/ films (horror/ zombie genre), games, architectuur en steden. Als hij sport dan loopt hij hard of speelt hij badminton.

Lees hier de blog van Matthias over continuous monitoring in de praktijk.