Maikel Bosschaart

Maikel Bosschaart

Accountmanager

Achtergrond

Mijn naam is Maikel Bosschaart, ik kom oorspronkelijk uit Culemborg en woon sinds kort in Utrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, waarbij ik zelf het liefste met een hockeystick in mijn hand achter een klein balletje aan ren. Ook maak je mij uitermate blij op twee latten in de sneeuw en ben ik een echte voetballiefhebber die elke beweging in de voetbalwereld op de voet volgt. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie, speel ik graag een bordspel en ben ik geen tegenstander van een lekker koud biertje op zijn tijd.

Ik heb de studie Sport, Management en Ondernemen gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens ben ik via de Nederlandse Volleybalbond in een Financieel traineeship gerold bij TPS groep, waarbij ik onder andere ervaring heb opgedaan bij ING. Na ruim twee jaar op de arbeidsmarkt heb ik samen met mijn vriendin besloten om onze lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan en dit was om voor een langere periode naar het buitenland te gaan. Dit is uiteindelijk 16 maanden Azië en Australië geworden.

Binnen DNFS

‘Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships' – Michael Jordan

Na deze geweldige periode heb ik samen met mijn vriendin ons leven in Nederland weer opgebouwd, heb ik gewerkt als Crowdfund coach bij Collin Crowfund en hebben wij een huis gekocht in Utrecht. Toen kwam ik erachter dat mijn ambities en krachten meer richting sales en in de commerciële hoek lagen. Wat er mede voor heeft gezorgd dat ik nu met veel plezier als Accountmanager bij DNFS werk, waarbij ik samen met mijn collega’s onder andere verantwoordelijk ben voor het aangaan van duurzame relaties binnen de farmaceutische sector. Waarbij wij de vraag en aanbod op het arbeidsgebied aan elkaar proberen te verbinden.