Kjeld van Keulen

Kjeld van Keulen

YP Risk

Achtergrond en vrije tijd

Kjeld is geboren in Hoevelaken en op jonge leeftijd verhuisd naar Nieuwegein waar hij nog steeds woont. Na zijn vwo-diploma te hebben behaald, begon hij met zijn bachelor Economics and Business Economics met een minor in wiskunde aan de universiteit Utrecht. Na deze bachelor begon hij aan zijn master Banking and Finance, wederom in Utrecht die hij in 2019 afrondde. 

Na zijn master is Kjeld in dienst gegaan bij Solid Professionals onder het young professional programma en werkt hij bij a.s.r. verzekeringen als Junior Specialist Financial Risk Management Model Beheer bij de afdeling Financial Risk Management Model Beheer (FRMMB). Deze voor zichzelf sprekende titel geeft een goed beeld van zijn werkzaamheden, het beheren van risico modellen, risico rapportage schrijven en risk management.
 
"In mijn vrije tijd kook ik graag, vooral Italiaans en Japans. Ik hou ook heel erg van de Chinese, Vietnamese en Thaise keukens. Echter zijn mijn kookkunsten hier nog niet zo in ontwikkeld, dus dat is iets waar ik aan ga werken. Ook sport ik graag, voornamelijk hardlopen, zwemmen, fietsen en fitness. Daarnaast heb ik een grote passie voor films en videogames van alle tijden."

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen? En vanwaar deze keuze?

Kjeld had tijdens zijn bachelor een inhousedag van Solid Professionals bijgewoond waar hij een goed beeld kreeg van het young professional programma. Tijdens het einde van zijn studie kwam hij weer in contact met Solid Professionals en bleek dat het young professional programma precies hetgeen was waar hij naar opzoek was. Door de vele trainingen die gegeven worden die zich focussen op zowel hard en soft skills, biedt Solid Professionals de young professionals mogelijkheden tot groeien. Daarnaast bieden ze ook een studiebudget beschikbaar als je je nog verder wilt ontwikkelen. “Solid Professionals geeft je elke kans om te groeien en moedigen dit ook sterk aan".

Ambities en waarden

"Mijn ambitie is om mij constant te ontwikkelen in mijn werk en in mijn privé leven. Daarnaast is een goede balans met werk, privé en tijd voor mijzelf ook erg belangrijk."