Wendy Giessen

Wendy Giessen

Apothekersassistente

Achtergrond

Mijn naam is Wendy Giessen en ik ben een Tilburgse in hart en nieren! Maar nu woon ik samen met mijn vriend Vincent en geadopteerde hond Pim in Zaltbommel. Mijn grootste hobby's zijn: diamond painten en socializen met vrienden en familie. Mijn zusje is 17 jaar jonger en zij is echt mijn alles.

Ik heb in 2011 mijn diploma gehaald voor apothekersassistente. Waarom zo laat? Ik ben sinds mijn zestiende werkzaam geweest in de textiel- en metaalindustrie. In 2009 werkte ik nog in de metaal (automotive) industrie en toen viel de crisis ons land binnen. Het eerste wat op zijn gat ging was dus de auto industrie. Als er crisis is worden er namelijk weinig tot geen nieuwe auto's verkocht. Van het UWV kreeg ik dus de mogelijkheid om me om te scholen. Kans van mijn leven! Ik heb met veel liefde de opleiding gedaan en doe nu na negen jaar in het vak te zitten mijn werk nog met heel mijn hart.

Binnen DNFS

Doordat ik uit de industrie kom ben ik dus gewend aan aanpakken en heb echt een mentaliteit van: niet zeuren, aanpakken.
Dat is ook een van de redenen dat ik altijd in de detachering heb gewerkt. Je komt (bijna) niet in apotheken waar het geen chaos of hectiek is. Ik vind het super leuk om dan door te pakken en proberen het weer op de rit te krijgen. Ik ben 2,5 jaar uit de detachering geweest en heb die tijd bij Apotheekzorg gewerkt op afdeling oncologie. Ik miste de detachering maar wilde niet terug naar een supergroot, onpersoonlijk, bureau. Vandaar dat mijn keuze op DNFS is gevallen. Een relatief klein, supergezellig team dat het gevoel geeft een familielid te zijn.