Sandy Eekhout

Sandy Eekhout

Apothekersassistente

Achtergrond

Hoi! Ik ben Sandy en ik ben 37 jaar oud. Ik houd van leuke dingen doen, lekker naar de bioscoop en uit eten! Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Barendrecht.

Binnen DNFS

"In mijn zoektocht naar afwisseling en variatie, ben ik terecht gekomen bij DNFS."

Sinds 2012 ben ik apothekersassistente, daarvoor heb ik acht jaar bij de Kruidvat gewerkt. Daar deed ik allerlei zelfzorg cursussen, omdat ik deze zo interessant vond, wilde ik op een gegeven moment meer. Ik ben op zoek gegaan naar wat ik echt wilde doen. Hier kwam uit dat ik meer van medicijnen wilde weten en goed in contact met andere mensen wilde zijn. Zo kwam ik uit bij apothekersassistente! Na mijn opleiding heb ik zeven jaar gewerkt bij twee verschillende apotheken in Rotterdam. Na een tijdje was ik toch meer op zoek naar wat anders, wat meer afwisseling en variatie. Dus ben ik weer op zoek gegaan en ben ik terecht gekomen bij DNFS! Inmiddels heb ik een aantal projecten gedaan en werk ik hier nog altijd met veel plezier!


Profiel

Sandy is beschikbaar voor 32 uur per week. Sandy heeft als apothekersassistente haar passie gevonden en heeft inmiddels ruime ervaring in de openbare apotheek. Zij brengt veel rust en professionaliteit met zich mee en weet de patiënt altijd op zeer vakkundige wijze te woord te staan. Tevens heeft haar ‘no nonsense’ mentaliteit een goede invloed op ieder team, waardoor zij een goede werksfeer stimuleert. Sandy leert snel. 

Vaardigheden: baxter, voorraadbeheer, controleren en bewaken van geneesmiddelen, advies. 

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw

Samenwerken met Sandy? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl