Raquel Faiman

Raquel Faiman

Apothekersassistente

Achtergrond

Mijn naam is Raquel en ik ben sinds 2019 apothekersassistente bij DNFS. In mijn vrije tijd klus ik graag of ben ik lekker creatief bezig ter ontspanning. Netflix kan hierbij ook niet ontbreken. Ik ben 24 jaar samen met mijn man en samen hebben we twee kinderen. In Amsterdam heb ik bij drie grote, drukke en toeristische apotheken gewerkt. Bij één van deze apotheken heb ik het geluk gehad om buiten het reguliere assistentenwerk extra taken te mogen uitvoeren zoals: open dagen plannen, combiconsulten en medicatiebeoordelingen maken. Ik houd van een uitdaging en denk graag mee over processen. 

Binnen DNFS

"Het leukste in mijn vak vind ik het contact met patiënten!" 

Binnen DNFS ben ik werkzaam als apothekersassistente. Werken bij DNFS houdt voor mij in: afwisseling, nog meer ervaring, en hopelijk helpen bij echte probleem cases! Het leukste in mijn vak vind ik het contact met patiënten, en dan zeker ook de wat complexere gevallen. Ik denk dan ook graag mee over medicijngebruik en het eventueel veranderen hiervan. Op mijn werk ben ik zeer klantgericht en zal dan ook altijd een stapje verder gaan.


Profiel

Raquel is sociaal en stelt de zorg voor patiënten voorop. Ze zal dan ook snel het menselijke aspect van het vak oppakken en patiënten het gevoel geven dat ze niet alleen een nummer zijn dat medicatie komt halen. 

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, Mira CGM. 

Vaardigheden: Raquel heeft ervaring met herhaalservice, central filling, medicatieverificatie en kwaliteitszorg. Ze heeft veel in drukke openbare apotheken gestaan. Ook heeft ze samen met de praktijk ondersteunend huisarts van een huisartsenpraktijk combi-consulten gedaan. Ze is allround inzetbaar binnen de apotheek en denkt graag mee over het verbeteren van processen en werkprotocollen in de apotheek. 

Samenwerken met Raquel? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl