Ouassima Sakkour

Ouassima Sakkour

Famaceutisch Consulente

Achtergrond

Mijn naam is Ouassima Sakkour, ik ben 29 jaar oud en geboren en getogen in Weert. In 2010 heb ik mijn diploma apothekersassistente behaald. Ik heb in negen jaar tijd veel ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik afgestudeerd als farmaceutisch consulente. In mijn werk staan de zorg voor - en het welzijn van de patiënt altijd voorop. Dit doe ik door mij in te leven in diens situatie, een luisterend oor te bieden en geduldig te zijn. Dit ondanks de hoge werkdruk waar wij in ons vak vaak mee te maken hebben. Door mijn flexibele instelling kan ik mij uitstekend redden in stressvolle situaties. Kwaliteit van zorg is een belangrijk aspect binnen de maatschappij. Daar draag ik graag aan bij. Farmaceutische patiëntenzorg wordt steeds belangrijker in de apotheek en gedurende mijn opleiding heb ik mij op dit gebied goed kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om de farmaceutische patiëntenzorg binnen de apotheek naar een hoger niveau te tillen. Ik probeer namelijk altijd om de belemmeringen of knelpunten om te buigen naar kansen. Verder vind ik het leuk om de innovatieve ontwikkelingen te volgen en deze te introduceren en te implementeren.

Binnen DNFS

"Kwaliteit van zorg is een belangrijk aspect binnen de maatschappij. Daar draag ik graag aan bij."   

Ouassima is een ambitieuze en inhoudelijk gedreven assistente met ruime ervaring in zowel de openbare apotheek als de poliklinische apotheek. Zij is een representatieve verschijning en heeft een hoog werktempo. Tevens weet zij op zeer professionele wijze zowel patiënt als collega te begeleiden en ondersteunen. Ouassima versterkt verschillende apotheken, die om uiteenlopende redenen tijdelijke onderbezetting hebben in het apothekersteam. Ze heeft ervaring in de openbare apotheek, ziekenhuisapotheek, poliklinische apotheek en de dienstapotheek. Dit betekent veel ontwikkeling, waardering en afwisseling in het werk, ook in aansturende rollen. De afgelopen drie jaar heeft zij haar rugzak goed gevuld met nieuwe kennis en vaardigheden, welke ze graag verder ontwikkelt in de praktijk. Misschien wel bij u!  “Elk project is een nieuwe uitdaging. Ik kijk ernaar uit om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren in uw apotheek!”

Lees Ouassima's blog: Corona in de apotheek. 

 


Profiel

Ouassima is 24 uur per week inzetbaar, werkdagen in overleg. 

AIS: MIRA CGM, Aposys, Pharmacom Classic + Nieuw, HiX, Epic.

Vaardigheden: Door haar ervaring heeft zij veel gezien: baxter, herhaalservice, central filling. Ouassima is flexibel en past zich makkelijk aan. 

Samenwerken met Ouassima? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl