Daniëlle Vianen – van der Weerd

Daniëlle Vianen – van der Weerd

Apothekersassistente

Achtergrond

Mijn naam is Daniëlle, en ik ben geboren en getogen in Arnhem. Sinds twee jaar ben ik woonachtig in het wonderschone Ellecom. Samen met mijn man Mark, onze zoon Tim, onze twee dochters Jasmijn en Sofia, en twee katten Siepie en Sokkie. Best een drukke boel in huis! Verder hou ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met onze gezamenlijke hobby Alfa Romeo en reizen naar, voornamelijk, Turkije. Tien jaar geleden ben ik begonnen als OTC-assistent en sinds twee jaar ben ik werkzaam als apothekersassistente. Het was een hele uitdaging om naast mijn gezin en de hectiek van het dagelijks leven een studie af te ronden. Na tien jaar bij BENU te hebben gewerkt was het tijd voor iets nieuws. En alsof het zo moest zijn, ik werd benaderd door DNFS! Het klikte meteen zo goed dat ik de overstap wilde maken!

Binnen DNFS

Een tevreden klant is fijn, een tevreden klant houden, daar ga ik voor.

Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als apothekersassistente bij DNFS. Wat mij hier zo aanspreekt is dat het niet alleen een leuk bedrijf is, maar dat je er echt een gevoel van gelijkwaardigheid krijgt. Dat vind ik belangrijk. Ik houd van laagdrempeligheid en een ons kent ons sfeer. Ik heb nu net mijn eerste opdracht te pakken en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben erg benieuwd wat mij nog allemaal te wachten staat!


Profiel

Daniëlle werkt van woensdag t/m vrijdag en is 24 uur per week inzetbaar. 

AIS: Pharmacom Classic + Nieuw, APRO.

Vaardigheden: Daniëlle is een gepassioneerde en vrolijke apothekersassistente. Ze krijgt de meeste energie van het ontvangen en helpen van patiënten aan de balie. Haar commerciële instelling maakt haar goed in cross-selling en advies geven. Collega’s omschrijven haar als loyaal en stressbestendig. Vrijwel alles met uitzondering van de baxter is haar bekend; herhaalservice, voorraad, central filling en balie.

Samenwerken met Daniëlle? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl