Claudia Star

Claudia Star

Apothekersassistente

Achtergrond

Ik ben Claudia Star, 44 jaar, en 19 jaar getrouwd met Henry. Geboren en getogen in Rijnsburg, een leuk dorpje tussen Katwijk en Leiden waar ik nog steeds woon. We hebben samen twee kinderen. Lisa van vijftien en Tony van dertien. In m’n vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden. Koken en bakken is een grote hobby van me. Tot groot plezier van de rest thuis. Verder wandel ik veel, ben ik gek op fotograferen en slenter ik graag door Leiden waar ik regelmatig eindig op een terrasje met een lekkere Gin Tonic of een Spaanse Rioja.

In Leiden heb ik m’n HAVO behaald en ook m’n MDGO-AA. Natuurlijk heb ik allerlei aanvullende cursussen gedaan (doe ze nog steeds) en ik ben Kabiz gecertificeerd. Inmiddels heb ik al 25 jaar mijn diploma als apothekersassistente in mijn bezit. Ik ben begonnen bij Apotheek Sloothaak in Rijnsburg waar ik zeven jaar heb gewerkt. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar de autobranche. Ik heb ruim zes jaar bij ons familie bedrijf, Toyota Dijksman, gewerkt. Toen kwam ons tweede kind en heb ik besloten volledig te gaan moederen. Na een paar jaar ben ik weer aan het werk gegaan in de apotheek. Een jaar of acht bij Apotheek Rijnsburg en daarna een jaar weer terug naar m’n oude baas, maar dan in Katwijk. Tussendoor nog een jaartje bij Leven Magazine regio Leiden gewerkt als sales manager. Geweldig leuk om erbij te doen!

Binnen DNFS

"YES you can!"

Sinds maart dit jaar ben ik werkzaam bij DNFS. Momenteel werk ik in Sloten, bij de Plesman Apotheek. Daar ben ik bezig als allround assistente gedurende drie dagen per week. Een wereld van verschil tussen het dorpse en nu de grote stad.