Caitlin van de Weerd

Caitlin van de Weerd

Apothekersassistente

Achtergrond

Mensen helpen, dat is wat ik wilde doen. Toen ik de opleiding tot apothekersassistent voorbij zag komen was ik meteen geïnteresseerd. Dit vond ik wel dé manier om dat waar te maken. 

Dit is dan ook echt de manier waarop ik mijn werk in de apotheek aanpak. Als ik de patiënt met een prettig gevoel de apotheek uit kan laten lopen heb ik mijn werk goed gedaan. De juiste adviezen geven en een luisterend oor bieden is iets waar ik me prettig bij voel. Ik denk dat je dat ook wel mijn kracht zou kunnen noemen. Hoe druk ook, ik probeer de patiënt altijd te laten merken dat ik de tijd voor hem/haar neem. 

Met 2 jaar ervaring in de openbare apotheek en bijna 2 jaar ervaring in de ziekenhuisapotheek heb ik al best wat verschillende aspecten van het vak gezien, maar er is altijd meer te leren en nieuwe aspecten van het vak om te ontdekken! 

In mijn vrije tijd vermaak ik me onder andere door te zingen bij een te gekke zanggroep, (te veel) taarten en andere lekkernijen te bakken en het verzorgen van mijn eigen urban jungle. Verder sport ik nog een paar keer per week, maar thuis op de bank met een goed boek of leuke serie is ook erg fijn.

Binnen DNFS

Binnen DNFS ben ik werkzaam als apothekersassistente.  


Profiel

AIS: MIRA CGM

Vaardigheden: Medicatieverificatie, herhaalservice, klinisch recepten verwerken.

Kabiz geregistreerd.

Samenwerken met Caitlin? Neem direct contact op met accountmanager Thomas via 06 – 11374398 of per email via thomas@dnfs.nl