Onze bedrijven

Ondernemen zit in ons DNA

The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals waar meerdere organisaties werken met allemaal een eigen vakgebied binnen een eigen markt. Alle bedrijfsonderdelen zijn ontstaan vanuit onze drang naar ondernemen.
Want bij The Hup houden we van ondernemen en daarom stimuleren we dit graag!

slp-logo-rgb

Solid Professionals

Kennis en capaciteit op het gebied van finance, risk, data en development

Solid Professionals richt zich op finance en risk vraagstukken binnen de financiële sector. Na meer dan 13 jaar zijn zij de grootste partner in Nederland binnen dit vakgebied. Met hun kennis en capaciteit wil Solid Professionals klanten en professionals op een eerlijke manier vooruitbrengen. Dit doen zij met een team van betrokken consultants, interim professionals en hun unieke young professional programma.

Door de overname van Hermes | Partners beschikt Solid Professionals nu ook over specifieke kennis en ervaring op het gebied van data en development (bij banken en verzekeraars). Door de blijvende dynamiek en de verdergaande digitalisatie in de financiële sector, zorgt deze bundeling aan ervaring voor een sterke toegevoegde waarde. Je kunt nu dus niet alleen bij ons terecht voor sectorspecifieke kennis op het gebied van finance & risk, maar ook voor sectorspecifieke kennis op het vlak van data & development.

Amsterdam Data Collective

A full-stack data science agency

Amsterdam Data Collective is een full-stack data science bureau. De consultants van ADC helpen bedrijven met de uitdagingen die horen bij het worden van een data gedreven organisatie. Ze willen altijd van toegevoegde waarde zijn in de oplossingen die zij bieden en organisaties verder helpen richting de volgende stap.

adc-full-logo-01
logo-dnfs-png2

DNFS

Arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische sector. Ze verbinden de openbare- en ziekenhuisapotheek met farmaceutische professionals. De klanten en kandidaten bevinden zich in elke schakel van de farmaceutische keten; van geneesmiddelenbedrijf tot ziekenhuis en van baxterbedrijf tot apotheek. DNFS helpt bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken en recruitment van apothekers, apothekersassistenten en life science professionals. Door op elk niveau écht betrokken te zijn, maken ze échte impact.

IVVO

Vitaliteit op de werkvloer

Instituut voor Vitaal Ondernemen (IVVO) zorgt voor duurzame inzetbaarheid en veerkracht van medewerkers door vitaliteit op de werkvloer.  Door het opstellen van een vitaliteitsprogramma voor een organisatie en begeleiding te bieden aan medewerkers op het gebied van vitaliteit, zorgen we voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Werkend Nederland gelukkig maken, dat is onze droom!

partner-logo-4
20200302-gecombineerd-logo

Bacchus Horeca

Bier en partijen

Ondernemen zit in het bloed van de medewerkers van The Hup. De droom van twee collega’s was het openen van een eigen café in Utrecht. The Hup heeft als investeerder geholpen deze droom te realiseren. Sinds 2016 is Café Joost de waarheid geworden van deze droom. In de zomer van 2019 kwam daar Bar Josefien bij. Sinds juni 2020 hebben we, door het toevoegen van Wasted Beers, ook ons eigen biermerk.