Willem van der Heijden

Willem van der Heijden

Associate Partner

Achtergrond

Willem is een ervaren organisatieadviseur met project- en lijnmanagementervaring. Na zijn studie Bestuurlijke Informatica is hij aan de slag gegaan als Business Analist, om vervolgens bij KPMG Consulting zich het organisatieadviesvak eigen te maken. Als organisatieadviseur heeft hij zich gespecialiseerd in financiële administraties, verantwoordings- en managementrapportageprocessen. In 2009 heeft Willem de stap naar zelfstandigheid gezet. De behoefte om met anderen richting te geven aan de ontwikkeling van een organisatie en directe collega’s heeft hem bij Solid Professionals gebracht.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Willem actief als bestuurslid Wedstrijdzaken bij MHC Woerden, fluit hij regelmatig hockeywedstrijden, zoekt hij ontspanning in hardlopen en fitness, leest hij graag spannende boeken met een maatschappelijke/wetenschappelijke basis en vindt hij het heerlijk om met vrouw en twee dochters op reis te gaan.

Eigenschappen

Relaties omschrijven Willem als organisatiesensitief, pragmatisch, zeer integer, resultaat gedreven en professioneel. Willem is een teamspeler en stelt het teamresultaat voorop, maar schuwt de individuele uitdaging niet.

Binnen Solid Professionals

Als Associate Partner geeft Willem leiding aan het Competence Center Finance binnen  Solid Professionals | Advisory en begeleidt hij klanten bij verandertrajecten binnen hun Financiële Functie.

Ambitie & waarden

Mensen uitdagen het beste uit zichzelf te halen, in het vertrouwen dat fouten maken hoort bij leren en groeien, en hen daarbij faciliteren in het overtreffen van de eigen verwachtingen, dat is waar Willem zijn energie uithaalt. Daarbij hoort een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid en een veilige (leer)omgeving. Dat wil Willem bieden aan collega’s en klanten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Solid Professionals biedt mij de mooie uitdaging: samen met collega’s onze jonge, dynamische en anders denkende organisatie groter en steviger maken en tegelijkertijd de unieke cultuur te behouden.