Tim-Marsman

Tim Marsman

Recruitment Consultant

Achtergrond

Tim is opgegroeid in de polder, waar hij na het afronden van de HAVO is begonnen met een studie Werktuigbouwkunde in Amsterdam. Dit bleek toch niet helemaal te passen en na een half jaar maakte hij de switch naar Human Resource Management. Na verschillende stages in de Publieke- en Private sector heeft hij uiteindelijk voor de zomer van 2018 zijn diploma in ontvangst mogen nemen. Na een aantal maanden te hebben rondgereisd in Afrika is hij uiteindelijk bij Solid Professionals terecht gekomen.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is hij veel tijd kwijt aan lekker eten en drinken. Koken, borrelen of ergens buiten de deur eten is iets wat hij graag doet, het liefst in combinatie met vrienden. Een goede film, serie of boek is iets waar hij ook graag tijd voor vrijmaakt. Daarnaast sport (voetbal en fitness) Tim wel eens in zijn vrije tijd. Als laatste mag het bezoeken van festivals niet aan het lijstje ontbreken.

Eigenschappen

Tim is zeer toegankelijk, oprecht, open, behulpzaam, nieuwsgierig en enthousiast.

Binnen Solid Professionals

Als Recruitment Consultant houdt Tim zich voornamelijk bezig met het zoeken en het koppelen van de beste kandidaten aan de juiste vacature.

Ambitie & Waarden

Eerlijkheid, vertrouwen en betrokkenheid zijn een aantal waarden die centraal staan in zowel zijn werk als privé. Telkens het beste uit jezelf halen en blijven ontwikkelen is iets waar hij energie krijgt.

Waarom werken bij Solid Professionals?

Ik wil mij blijven ontwikkelen in een inspirerende en ambitieuze organisatie waarin ik mezelf kan zijn. Bij Solid Professionals is er ruimte voor deze ontwikkeling gecombineerd met fijne collega’s en veel gezelligheid!