Thom van Bergen

Thom van Bergen

Medewerker IT

Achtergrond

Thom heeft een vrij algemene media en communicatie studie gevolgd waarbij constant werd gezegd: ‘hiermee kan je alles en niets doen’. Thom heeft vooral dat laatste gekozen, omdat hij een acteercarrière ambieert. In dat kader doet hij geregeld cursussen en kleine opdrachten om toe te werken naar zijn uiteindelijke doel: kunnen leven van acteren. In de tussentijd is hij een aantal dagen per week werkzaam bij Solid Professionals en lost hij alle IT-problemen op.

Binnen Solid Professionals

Is hij ‘IT-Thom’ en, zoals de bijnaam doet vermoeden, is hij de plaatselijke IT persoon. Het orakel op het gebied van Windows, Office en printer-gerelateerde problemen.

Ambities en waarden

Zijn dromen najagen en altijd genoeg tijd hebben voor de mensen die belangrijk zijn voor hem.

Eigenschappen

Creatief, nieuwsgierig, flexibel, energiek.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Al tijdens het eerste gesprek bleek dat er een bijzonder energieke en enthousiaste groep mensen schuil gaat achter het statige pand op de Maliebaan. Dit, gepaard met de vrijheid die men hier krijgt, voelde meteen als de juiste plaats voor mij.”

Vrije tijd

Veel acteren dus. Thom zoekt opdrachten op waar mogelijk en hij zet zelf kleinschalige projecten op. Verder vrij cliché; hij spreekt graag met z’n vrienden af, veel in de bioscoop te vinden (Marvel films met name), is een flinke bordspelverzameling aan het opbouwen en ten slotte vindt hij het een fijn idee om meer met sport bezig te zijn, maar dat is vooralsnog vooral een idee.