Sophie Schermer Voest

Sophie Schermer Voest

Recruitment Consultant

Achtergrond

Sophie Schermer Voest is opgegroeid in Leiden. Toen ze haar middelbare school afgemaakt had wilde ze haar horizon verbreden en is ze een jaar op uitwisseling in Brazilië geweest. Na een fantastisch en leerzaam jaar verhuisde ze naar Utrecht om Communicatiemanagement te gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel legt ze de laatste hand aan haar scriptie. Hierna zal ze meer uren voor Solid Professionals gaan werken.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals ondersteunt Sophie het recruitmentteam. Ze richt zich voornamelijk op het searchen en benaderen van potentiële kandidaten. Daarnaast houdt zij zich bezig met Campus Recruitment en het organiseren van Inhousedagen.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals is een organisatie waar persoonlijke groei centraal staat. Er hangt een uitdagende werksfeer waarin je jezelf goed kan ontwikkelen. Daarnaast wordt er gewerkt met een hecht team, en is er ook genoeg tijd voor gezelligheid.”

Eigenschappen

Positief, enthousiast, nieuwsgierig, loyaal

Ambitie & waarden

Sophie waardeert de eerlijkheid van mensen en houdt van gezelligheid. Ze vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn voor anderen en staat optimistisch in het leven. Ook onderneemt ze graag leuke dingen met vrienden en familie en houdt ze ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Vrije tijd

Hockey, squash, hardlopen, avontuurlijke reizen + stedentrips en koken (vooral uit de boeken van Ottolenghi)