solid-professionals-sebastiaan-bredenbeek-300x300

Sebastiaan Bredenbeek

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Sebastiaan Bredenbeek heeft in de zomer van 2018 zijn Finance master Cum Laude behaald aan de Universiteit van Utrecht. Na het afronden van deze studie is hij aan de slag gegaan bij Solid Professionals. Sebastiaan is ondernemend van aard. Zo heeft hij op zijn 13e samen met een vriend een gratis voetbalschool opgericht genaamd de Scorende Jongens. Deze voetbalschool heeft ruim 10 jaar bestaan en had in zijn hoogtij dagen meer dan 100 actieve leden.

Vrije tijd

Sebastiaan maakt graag tijd vrij voor vrienden om daar gezellig een terrasje mee te pakken of bijvoorbeeld samen te gaan sporten. Ook kan hij genieten van het hebben van rust, om bijvoorbeeld lekker te lezen. Daarnaast reist Sebastiaan graag. Zo heeft hij in de zomer van 2018 Kroatië, Italië, Singapore en Australië bezocht.

Eigenschappen

Assertief, doorzetter, communicatief en analytisch sterk.

Binnen Solid Professionals

Sebastiaan is werkzaam als Consultant Finance & Risk bij Solid Professionals | Advisory. Binnen deze rol wil hij zijn analytische en communicatieve vaardigheden inzetten bij diverse bedrijven binnen de financiële sector.

Ambitie & Waarden

Sebastiaan vindt eerlijkheid en openheid belangrijk. Daarnaast heeft hij een gezonde portie ambitie en wil hij zich blijven door ontwikkelen. Brede ontwikkeling is belangrijk voor hem, zo hoopt hij de komende periode kennis op te doen op het gebied van Datascience. Ook wil Sebastiaan veel van de wereld zien en hoopt hij zodoende binnenkort Zuid-Amerika te bezoeken.

Waarom werken bij Solid Professionals

Bij binnenkomst voelde de sfeer bij Solid Professionals direct goed. De ambitie om te groeien en daar hard voor te werken zonder prettig contact met collega’s uit het oog te verliezen, past goed bij zijn persoonlijkheid.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie?  Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!