Romy-Janssens

Romy Janssens

Finance Professional

Achtergrond

Romy is 25 jaar, geboren en getogen in Brabant, maar heeft al snel het ouderlijk huis verlaten voor haar studie in Amsterdam. Na haar Bachelor Economie en Bedrijfskunde heeft Romy een Master Business Economics gedaan. Inmiddels is ze een aantal jaar werkzaam binnen de financiële sector en woont ze samen met haar vriend in een ontzettend leuk huisje in de hoofdstad.

Binnen Solid Professionals

Romy gaat aan de slag bij Solid Professionals Interim als Finance Professional.

Ambitie & Waarden

Plezier in haar werk, gezond blijven en herinneringen maken met de mensen die ze lief heeft. Romy probeert dit alles zo goed mogelijk in balans te houden door met name doordeweeks veel te sporten en gezond te eten zodat zij in het weekend lekker op pad kan!

Eigenschappen

Enthousiast, proactief, verantwoordelijk, sociaal & secuur.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Vanaf het moment dat ik binnenstapte, was er een klik. De sfeer is goed, collega’s zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Werkelijk iedereen is bereid om je te helpen. Ook de organisatie is zeer betrokken bij zijn werknemers, zowel in werk als privé. Ik ben nog niet een keer met tegenzin naar mijn werk gegaan.”

Vrije tijd

Sporten (Boksen, Bootcamp, Pilates & HIIT trainingen), weekendjes weg organiseren, koken en borrelen met vrienden en af en toe een leuk festival!