Rick Peeters

Rick Peeters

Medewerker Sales

Achtergrond

Rick Peeters is op 20 oktober 1996 geboren in Utrecht en is het grootste gedeelte van zijn leven opgegroeid in de rook van Utrecht, in het dorpje Westbroek. Tegenwoordig woont hij met vier andere studenten in een huis in de vogelenbuurt in Utrecht. Na de basisschool heeft Rick VWO gedaan. Nu studeert hij  sociale en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Hij is chauffeur geweest bij Terberg Leasing en heeft vervolgens zijn eigen chauffeurs bedrijfje opgericht.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd spreekt Rick graag af met vrienden om te borrelen. Daarnaast houdt hij van muziek luisteren, lekker eten, auto rijden en geniet hij graag van de natuur.

Eigenschappen

Analytisch, gedreven, duidelijk, gevoel voor humor, realistisch.

Binnen Solid Professionals

Rick werkt bij Solid Professionals als Medewerker Sales.

Ambities & waarden

Rick hecht veel waarde aan mensen die dicht om hem heen staan. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat hij zichzelf een leven lang kan blijven ontwikkelen en dat hij de dingen kan blijven doen die hij leuk vindt. Voor de toekomst wil hij werk vinden waar hij goed in is en wat hij leuk vindt om te doen.

Waarom werk je bij Solid Solid Professionals?

”Solid Professionals is een stimulerende, professionele, maar bovenal ontzettend prettige werkomgeving. Ik kan mij hier op professioneel gebied ontwikkelen, terwijl ik leuke contacten opdoe en met plezier werk.”