Reem-Armanious

Reem Armanious

Director Data & Development

Ik werk hard aan…

Ik werk hard aan de verdere groei van Solid Professionals: ‘Vanuit mijn rol als manager staat op de eerste plaats het team centraal. Wanneer het team de ‘juiste’ focus heeft en ieder goed in zijn/haar vel zit, komt de rest vanzelf. Daarnaast probeer ik samen met het team de business te laten groeien en proberen we op nieuwe/innovatieve manieren onze doelgroep te bereiken.

Vanuit mijn rol als accountmanager, behoud en versterk ik het contact met mijn bestaande relaties en probeer ik nieuwe relaties op te doen. Vanuit deze rol, ben ik graag het luisterend oor voor mijn relaties en probeer ik als ‘sparringpartner’ op te treden en mee te denken in zaken waarbij wij kunnen helpen.

Ik word blij van…

Ik ben echt een familiemens. Ik ben getrouwd met Georg en samen hebben wij 2 kinderen, Lucas en Julian.  Daarnaast ben ik ook een gezelligheidsdier, regelmatig met vriendinnen uiteten of heerlijk naar de sauna. Ik ben ook gek op reizen en doe dit het liefst samen met mijn gezin. Op zondag kun je mij vaak vinden in de koptische orthodoxe kerk (behoort tot één van de oriëntaalse orthodoxe gemeenschappen).

Ben je nieuwsgierig naar wat Solid Professionals voor jou kan betekenen of wil je iets met mij delen? Stuur een email, of stuur me een bericht via LinkedIn!