Philip-Willems

Philip Willems

Finance Professional

Achtergrond

Na twee projecten voor Solid Professionals is Philip nu in vaste dienst binnen Solid Professionals I Interim (SPI). Philip is een geruim aantal jaren werkzaam in de bancaire wereld voor diverse commerciële partijen, de toezichthouder en non-profit. Hij heeft ruime ervaring binnen Asset Management, Controlling en Reporting. Zijn bachelor Bedrijfskunde heeft Philip aangevuld met relevante vakopleidingen voor de financiële dienstverlening.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd geniet Philip veel en is hij vooral druk met zijn twee kleine dochters! Daarnaast maakt hij mooie reizen, houdt hij van zeilen, voetbalt hij 3 helften, houdt hij ervan om te socializen in Amsterdam, geniet hij van muziek (Flamenco gitaar & DJ) en het lezen van een boek.

Eigenschappen

Philip is analytisch, enthousiast, toegankelijk en een teamspeler.

Binnen Solid Professionals

Als Interim Finance Professional binnen SPI gaat Philip dit onderdeel mee helpen groeien. Tevens is Philip inzetbaar voor opdrachten bij de klant met als uitgangspunt een brede kennis van financiële markten en partijen gecombineerd met praktische Asset en Reporting ervaring.

Ambitie & Waarden

De waarden die belangrijk zijn voor Philip zijn: rechtvaardigheid, authenticiteit en humor.

Waarom werken bij Solid Professionals

Binnen Solid Professionals bevallen de persoonlijke benadering, interesse in de mens en de weg vinden naar werkgeluk Philip erg goed.

Heel eenvoudig doch essentieel om te genieten van de dagelijkse dingen in combinatie met werk. Solid Professionals maakt dit mogelijk!