Marlou Bos

Marlou Bos

Manager Operations

Achtergrond

Na het schrijven van haar afstudeerscriptie over het onderwerp ‘de administratieve organisatie’, behaalde Marlou in 2009 haar bachelor Business Economics aan de Hogeschool van Utrecht waarna zij direct aan de slag is gegaan bij een zakelijke dienstverlener. Naast haar dagelijkse werkzaamheden werd Marlou door haar nauwkeurige en proactieve werkhouding binnen deze organisatie betrokken bij het meedenken en verbeteren van nieuwe of bestaande processen.

Binnen Solid Professionals

Marlou versterkt het team van Solid Professionals als Manager Operations. Met haar kennis en ervaring op het gebied van accounting & control neemt zij, met haar team, alle zaken die te maken hebben met de financiële administratie binnen Solid Professionals voor haar rekening. Naast de financiële administratie vallen ook de salarisadministratie en werkzaamheden voor bijvoorbeeld personeelszaken onder Operations. Maar ook op niet-financieel gebied maakt Marlou zichzelf onmisbaar door o.a. haar bijdrage aan het BHV-team.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Omdat het een informeel bedrijf is met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.”

Eigenschappen

Altijd in voor gezelligheid, betrouwbaar, goed met cijfers

Ambitie & waarden

Voor Marlou is het belangrijk om te genieten van elke dag die je in goede gezondheid mag doorbrengen met de mensen die je lief hebt. Daarnaast vindt ze het waardevol dat ze plezier heeft in haar werk. In de toekomst zou ze graag, samen met haar gezin, nog veel zien van de wereld.

Vrije tijd

Leuke dingen ondernemen met haar kinderen, bootcampen