Linda van Oostveen

Linda van Oostveen

Talentmanager

Achtergrond

Linda is opgegroeid in Wijk bij Duurstede, woonde tijdens haar studententijd in Utrecht en is sinds kort woonachtig in Vleuten. Zij studeerde Personeel & Arbeid (nu Human Resource Management) met als afstudeerrichting Loopbaanbegeleiding. Zij begon haar carrière bij een hogeschool als studie- en beroepskeuzeadviseur om vervolgens bij een bureau Young professionals te coachen in hun loopbaan- en persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Omdat zij een wat actievere rol zocht met meer invloed en actie heeft zij ervoor gekozen als recruiter bij Solid Professionals aan de slag te gaan.

Vrije tijd

Sporten (tennis, wielrennen, yoga), lezen, kletsen, familie en vrienden.

Eigenschappen

Enthousiast, opmerkzaam, analytisch en geïnteresseerd.

Binnen Solid Professionals

Linda werkt als Talentmanager Young Professional Programma binnen het team van Solid Professionals. Ze wil de young professionals die deelnemen aan ons Traineeship ondersteunen bij de ontwikkeling van specifieke vaardigheden binnen hun opdracht. Coaching met concreet resultaat!

Ambitie en waarden

Voor Linda is het van belang dat zij handelt vanuit integriteit en respect. Maar ook vooral aan plezier maken en eraan bijdragen dat de mensen in mijn omgeving ook plezier hebben. Zij staat voor familie, gezondheid, sporten, genieten, lachen, uitdagingen, reizen en ontdekken.

Werken moet dan ook voor Linda niet voelen als werken, ze wil zich blijven ontwikkelen en wil ervoor zorgen dat ze blijft genieten van wat ze doet (zowel privé als zakelijk) samen met de mensen om haar heen.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals handelt vanuit vertrouwen en denkt in mogelijkheden. Dit spreekt mij erg aan. Daarnaast zit er enorm veel energie en lef in dit bedrijf, waar hard werken maar ook veel plezier maken elkaar in balans houdt (en elkaar versterkt).”