Leon-Harbers

Leon Harbers

Business development consultant

Achtergrond

Leon heeft een Financiële studieachtergrond, hij behaalde zijn Master Finance (CFA-track) aan de Universiteit van Tilburg. Met zijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden is hij een sterke aanvulling binnen projectteams. In 2015 heeft Leon zich aan Solid Professionals verbonden, en werkt nu als Business Development Consultant voor het nieuwe onderdeel Solid Solutions. Tevens vervult hij een commerciële rol als relatiemanager.

Vrije tijd

Beachvolleybal, drankjes doen met vrienden, reizen, festivals.

Eigenschappen

Altijd energiek, goed gehumeurd, ondernemend. Vormt een brug tussen mensen.

Binnen Solid Professionals

Zijn huidige rol binnen Solid Professionals is tweeledig. Ten eerste is hij als Business Development Consultant verantwoordelijk voor het opstarten van het nieuwe onderdeel Solid Solutions. Binnen dit onderdeel ligt de focus op de ontwikkeling van innovatieve (software) oplossingen voor de financiële sector. Anderzijds heeft hij een commerciële rol als relatiemanager in het sales team.

In de eerste jaren bij Solid Professionals heeft Leon gewerkt voor Solid Advisory in de rol van Consultant Finance & Risk. Daar heeft hij diverse implementatie projecten gedaan binnen Finance afdelingen waaronder de Rabobank, ABN AMRO, ATB en de ING.

Ambitie & waarden

Leon vindt het belangrijk om tijd te besteden aan familie en vrienden. Daarnaast probeert hij het leven altijd van een positieve kant te bekijken. Zijn ambitie op de lange termijn is om een goed lopend zelfstandig onderdeel op te zetten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat ik deze organisatie zie als een solide basis voor een professionele carrière. Tijdens het dienstverband heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn horizon verbreden door een half jaar rond te reizen in Zuid-Amerika. Bij terugkomst heb ik een geweldige nieuwe uitdaging gevonden in het opzetten van een nieuw onderdeel binnen Solid Professionals. De kansen en mogelijkheden zijn onbegrensd en worden binnen de organisatie sterk aangemoedigd.”

Benieuwd naar de inhoudelijke kant van Leon? Bekijk dan het filmpje wat is opgenomen als onderdeel van het kenniscentrum van Advisory, over Lean Management.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie?  Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!