Kathelijn Loos

Kathelijn Loos

Directeur

Achtergrond

Kathelijn heeft Communicatie gestudeerd, waarna ze haar carrière begon als eventmanager. Na drie jaar vol evenementen, gezelligheid maar zeker ook lange werkdagen, vond ze haar nieuwe uitdaging in de Recruitmentbranche. Sinds 2012 is zij werkzaam bij Solid Professionals, waarbij ze haar ruime ervaring met recruitment combineert met haar passie voor talentmanagement en leidinggeven.

Vrije tijd

Sporten: bootcamp met collega’s en fitness; het Bourgondische leven: wijn drinken, lekker uit eten; Reizen: stedentrips, zonvakanties en reizen door Azië en Midden Amerika.

Eigenschappen

Oprechte interesse, een luisterend oor, daadkrachtig, behulpzaam en dat alles met een gezonde dosis humor.

Binnen Solid Professionals

Kathelijn is in oktober 2012 bij Solid van start gegaan als accountmanager bij Solid Professionals | Interim. Met haar klant-, kwaliteit-, en resultaatgerichte persoonlijkheid is zij altijd gemotiveerd en in staat de beste oplossing te vinden. De laatste jaren heeft zij in diverse rollen haar talent ontwikkeld. Kathelijn heeft aan de ‘wieg’ gestaan van het huidige Young Professional Programma, is Talentmanager geweest en sinds januari 2019 directielid bij Solid Professionals.

In haar functie als directielid van Solid Professionals is Kathelijn samen met Sabine ten Brinke verantwoordelijk voor de 3 organisatieonderdelen; Solid Professionals Advisory, Solid Young Professionals en Solid Professionals Interim. Samen richten zij zich erop om de gestelde doelen uit ons jaarplan te behalen en aandacht te geven aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Daarnaast ligt er een extra focus bij Kathelijn op het verder ontwikkelen van ons Young Professional Programma en de begeleiding van Sales team en Solid Advisory.

Daarnaast maakt Kathelijn deel uit van het Leadership team van The Hup.

Ambitie & waarden

Kathelijn omschrijft het belangrijkste in het leven als omringd worden door inspirerende, ambitieuze mensen met een positieve instelling. Ze wil graag een inspiratiebron zijn voor anderen door ‘gewoon’ zichzelf te zijn.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid omdat het een professionele, specialistische en ambitieuze club mensen is die mij iedere dag weten te inspireren en uit te dagen!”