user-placeholder

Julian Antoni

Finance Professional

Achtergrond

Julian is geboren en getogen in Huizen (N-H), hier heeft hij tot 2017 gewoond, tot hij een kamer in Amsterdam wist te bemachtigen. Hij heeft de studie Bedrijfseconomie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat het hem ontzettend interessant leek om ervaring in het buitenland op te doen heeft hij in 2015 een semester ‘abroad’ gedaan aan de University of the West of England in Bristol. Hier heeft hij geleerd samen te werken met collega’s uit andere culturen en daar heeft hij tot op de dag van vandaag profijt van.

Tijdens zijn carrière heeft hij via Solid Professionals verschillende opdrachten gehad, van accounting tot reporting tot Business Analysis bij een aantal grote Nederlandse banken. Hij is begonnen als young professional in juni 2016 en heeft in augustus 2019 de overstap gemaakt naar Solid Professionals Interim (SPI) als Interim Professional.

Vrije tijd

Julian houdt erg van films en gaat dus regelmatig naar de bioscoop met zijn vriendin en vrienden. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor hem, daarom probeert hij zo veel mogelijk iedereen bij elkaar te krijgen voor een etentje of een leuk uitje. Hij houdt veel van reizen, met name naar de VS en Griekenland, maar hij geniet ook intens van een stedentrip dichterbij huis.

Binnen Solid Professionals

Als interim professional bij SPI is Julian het grootste deel van de maand bij de klant aan het werk, maar eens in de twee weken is hij op kantoor aan de Maliebaan te vinden. Daar levert hij ondersteuning aan collega’s, met name op het gebied van research en het testen van mogelijke solutions.

Ambitie en waarden

Julian houdt ervan om samen te werken met veel verschillende mensen en kennis te delen. Het is belangrijk om een divers team te hebben, want iedereen kijkt anders tegen een probleem aan. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek.

Waarom werk je bij Solid Professionals

“Ik werk bij Solid Professionals omdat… ik vanaf dag 1 persoonlijke aandacht en ondersteuning krijg op het gebied van professionele ontwikkeling, dankzij Solid heb ik een goede skillset op kunnen bouwen die ik hard nodig heb bij opdrachtgevers.