Judy Rotering

Judy Rotering

Talentmanager

Achtergrond

Judy is een geboren en getogen Utrechter. Ze loopt naar haar werk en geniet nog elke dag van de stad, Utrecht! Binnen Solid Professionals is ze 2,5 jaar werkzaam geweest als recruitment consultant. Tijdens het werven en plaatsen van jong talent binnen het young professional programma kwam ze erachter dat ze het jammer vond dat ze niet langer met hen aan de slag ging. Daarom heeft ze de overstap gemaakt naar haar nieuwe rol als talentmanager.

Vrije tijd

Boxen, yoga, hockeyen, buiten zijn, koken en lekkere wijn drinken, spa/sauna, cabaret en lachen met vrienden en familie!

Eigenschappen

Enthousiast, sociaal, betrokken, trouw en levenslustig. Resultaatgericht, organisator, veeleisend en doener!

Binnen Solid Professionals

Judy werkt als talentmanager bij Solid Professionals. Zij begeleidt young professionals tijdens de start van hun carrière, wanneer ze werkzaam zijn binnen ons young professional programma. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de maandelijkse contactmomenten die zij met de young professionals heeft.

Ambities en waarden

Judy staat positief in het leven en houdt van eerlijkheid van mensen, positiviteit en niet te snel zeuren of bij de pakken neer gaan zitten. Ze vindt het belangrijk om veel lol te maken en houdt daarom ook van feesten met teamgenoten, collega’s, familie en vrienden. Judy is sportief en graag bezig met haar gezondheid. Er is eigenlijk te weinig tijd in de week voor alles wat ze graag doet. Ook is Judy zich bewust van anderen en helpt ze graag waar mogelijk in goede maar vooral ook mindere tijden.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

‘Het is een organisatie met energieke en jonge mensen. Het is een tweede thuis. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven, sport en gezelligheid.’

Benieuwd naar wat Judy nog meer te vertellen heeft? Lees haar  blog.