jeroen_kriele_300x300

Jeroen Kriele

Principal Consultant

Achtergrond

Jeroen heeft zijn academische graad Economie behaald aan de Universiteit Maastricht. Hij startte zijn carrière als consultant, waarbij hij zich al vanaf het begin voornamelijk concentreerde op financiële instellingen. Hij was betrokken bij verschillende projecten bij onder andere Rabobank, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Achmea, Delta Lloyd en Capgemini (interne projecten). Ondertussen heeft hij ook al verschillende publicaties op zijn naam staan aangaande de onderwerpen Financial Crime Control, Solvency II, Data Quality en het aanpakken van fraude.

Binnen Solid Professionals

Jeroen versterkt sinds april 2015 het team van Solid Professionals | Advisory als Principal Consultant. Hij is aan de ene kant een expert in het overbruggen van de kloof tussen een organisatie en haar business goals en aan de andere kant een expert in het vinden van ICT oplossingen. Met zijn brede en veelzijdige ervaring op het gebied van Business Intelligence en Risk Management, is Jeroen capabel in het maken van de combinatie tussen (data quality) report requirements en de realisatie hiervan. Met zijn enthousiasme en resultaat gedreven aanpak is Jeroen een erg sterke teamplayer. Het behalen van doelstellingen geeft hem energie en voldoening.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Omdat het een leuk en klein bedrijf is, waarin heel veel (risk) kennis aanwezig is en waar veel persoonlijke aandacht is voor de medewerkers en men oog heeft voor je persoonlijke groei.

Eigenschappen

Goed in het vinden van creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, kan individuen laten excelleren binnen een team.

Ambitie & waarden

Jeroen vindt het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Hij streeft altijd naar de optimale oplossing voor de uitdagingen van zijn opdrachtgever, waarbij hij teamwork voorop stelt. Bij problemen staat hij voor zijn team, maar bij succes laat hij graag de credits aan het team.

Vrije tijd

Hardlopen, lezen, koken, een mooi glas wijn drinken met vrienden, hockeywedstrijden begeleiden als scheidsrechter, verschillende werkzaamheden in commissies binnen hockeyclub Fletiomare.