Francesco di Corrado

Francesco di Corrado

Accountmanager

Achtergrond

Officieel luister ik naar de naam Francesco, maar noem mij gerust Frans net als mijn vrienden en familie. Ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam. Zo’n vijf jaar geleden begon ik mijn professionele loopbaan in de sales als business developer. Ook heb ik veel ervaring opgedaan als online recruitment marketing consultant. Nu zal ik bij Solid Professionals als accountmanager aan de slag gaan. Hierbij ligt mijn focus op new business en relatiebeheer bij Achmea, Aegon en NIBC.

Vrije tijd

In de zomer vind je mij met vrienden op het terras, in een restaurant of op een leuk feestje. In de vakantie op een surfplank ergens op Bali en in de winter op een snowboard ergens in Zwitserland. Er zijn weinig vakanties waar ik rustig op een bedje lig te bakken en weinig weekenden waarin ik mij verveel. Verder houd ik van koken en goede rode wijn, een goede serie en (als ik de rust kan vinden) genieten van een goed boek.

Eigenschappen

Oprecht nieuwsgierig, begripvol, volhardend, creatief en empathisch. Wel kan ik een beetje onrustig en soms ongeduldig zijn.

Ambitie en waarden

Als je doet wat je leuk vindt, word je er vanzelf goed in en ervoor beloond. Voor mij is het plezier in hetgeen wat ik doe erg belangrijk. Ja, ik ben zeker competitief ingesteld en vind het leuk om te winnen. Dat was dan ook altijd mijn doel, nu ben ik er achter dat het belangrijker is om te doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt. De rest komt dan vanzelf.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Ik werk bij Solid Professionals omdat de organisatie waarmaakt wat het doet voorkomen. De core values werden vanaf het eerste contactmoment met de organisatie duidelijk uitgedragen. Iedereen gaat open en eerlijk met elkaar om en doet direct zijn best om je zo goed mogelijk op weg te helpen en in de groep op te nemen. Je krijgt de vrijheid, voelt het vertrouwen en je kan bij iedereen terecht als je een sparringpartner nodig hebt.