Fahd Rouas

Fahd Rouas

Accountmanager

Achtergrond

Fahd maakt bij Solid Professionals zijn debuut op de arbeidsmarkt. In januari heeft hij de Hbo-opleiding Bouwtechnische bedrijfskunde (Vastgoedkunde) afgerond. Gedurende zijn studie heeft hij verschillende stages en bijbanen gehad binnen de vastgoedwereld. Daarnaast is Fahd meerdere jaren actief geweest als teamleider en event coördinator voor meerdere merkactivatiebedrijven. Daar werden promotionele activiteiten voor grote A-merken bedacht en uitgevoerd.

Vrije tijd

Zijn vrije tijd besteed Fahd graag aan verschillende sporten. Zijn meeste tijd is hij kwijt aan voetballen. Ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Op vrijdagavond doet hij aan zaalvoetbal op het tweede niveau van Nederland. Daarnaast maakt hij ook veel tijd voor zijn sociale contacten. Zijn omgeving beschrijft hem als iemand die graag onder de mensen is en niet goed alleen kan zijn. Tenslotte is zijn grootste hobby reizen. Hij heeft al flink wat landen in de wereld gezien, maar heeft nog grootse plannen om nieuwe plekken te blijven ontdekken en probeert elke gelegenheid daartoe aan te grijpen.

Eigenschappen

Positief, oplossingsgericht, flexibel, humoristisch, spontaan, sociaal, ondernemend, betrokken, empathisch, ongestructureerd, nonchalant, zelfverzekerd.

Binnen Solid Professionals

Als Accountmanager Finance & Risk is Fahd verantwoordelijk om een nieuw account op te bouwen binnen de energie- en telecommarkt.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat het een organisatie is die betrokken is bij zijn medewerkers, zowel op professioneel als op menselijk vlak. Daarnaast is het jonge, informele karakter binnen het bedrijf een belangrijke reden geweest om voor deze ambitieuze werkgever aan de slag te gaan.”

Ambitie & waarden

Fahd heeft voor zichzelf duidelijke ambities. Voor de korte termijn is dat succesvol worden binnen Solid Professionals en zijn meerwaarde tonen. Op de langere termijn ambieert Fahd een eigen bedrijf. Het ondernemerschap heeft hem altijd interessant geleken. In zijn privéleven ambieert Fahd gezondheid voor zichzelf en zijn naasten, zodat hij van daaruit kan bouwen aan een gelukkig bestaan. Fahd helpt ook graag. Hij hoopt daarom dat hij in welke vorm dan ook een bijdrage kan leveren aan mensen die dat nodig hebben.

Fahd leeft vanuit de islamitische waarden. Hij wil daarom een eerlijke, betrouwbare en sociale jongeman zijn, die bijdraagt aan een gelukkige samenleving. Hij waakt ervoor dat hij voldoende tijd en aandacht heeft voor zijn vrienden en familie. Om deze ambities en waarden te kunnen verwezenlijken sport Fahd veel om energiek voor de dag te komen.