elsemiek

Elsemiek Ariëns

Manager Marketing

Achtergrond

Elsemiek is opgegroeid in Arnhem, maar woont sinds 1997 in Utrecht, waar zij de opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht heeft gevolgd. Na haar eerste stappen op de arbeidsmarkt, besloot zij haar droom uit te laten komen door zes maanden te gaan reizen in Azië. Vervolgens heeft zij daarna met verschillende banen binnen de culturele sector de wereld van marketing en publiciteit eigen gemaakt. Van musical- en theaterproducent tot algemene uitgeverij tot digitale educatieve uitgeverij. Sinds februari 2016 werkt zij met veel plezier en enthousiasme bij The Hup. Eerst als marketing en communicatie medewerker en sinds begin 2019 als Manager Marketing.

Vrije tijd

Elsemiek houdt enorm van sporten, van wekelijkse bootcamp bij The Hup tot spinning en skiën. In het weekend brengt ze graag tijd door in de keuken, waar ze verschillende recepten uitprobeert (Indische rijsttafel en Marokkaanse tagine zijn favoriet). Verder is Elsemiek dol op lezen (thrillers) en houdt ze niet erg van stilzitten. Dus leuke dingen ondernemen met haar gezin (van museumbezoek tot een middagje mountainbiken is aan haar wel besteed).

Eigenschappen

Enthousiast, vrolijk, sportief, sociaal, betrokken en zorgzaam.

Binnen Solid Professionals

Elsemiek is als Manager Marketing verantwoordelijk voor het team marketing van The Hup. Na eerst als marketing en communicatie medewerker zelf verantwoordelijk te zijn geweest voor alle marketing gerelateerde zaken van de verschillende bedrijfsonderdelen, is zij nu diegene die het team aanstuurt. Samen met de collega’s uit het team zorgt zij voor alle online marketing gerelateerde zaken. Van huisstijl en websiteoptimalisatie tot SEO en SEA, het bijhouden van alle social media-kanalen, het mede-organiseren van evenementen voor onze klanten of kandidaten, het inzetten van de juiste middelen voor het zorgen nog meer klantcontact.

Ambitie en waarden

Haar gezin, familie, vrienden en gezondheid, dat zijn de belangrijkste pijlers in het leven van Elsemiek. Een juiste balans tussen werk en privé, kinderen en relatie, vrienden en familie, sport en af en toe even tijd voor zichzelf. Dan is zij op haar best!

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat … ik me vanaf het eerste gesprek dat ik hier voerde, thuis voelde. De omgang onderling is bijzonder en dat resulteert in mooie samenwerkingen. Er wordt hier gedacht in kansen en mogelijkheden. Niet met uitgebreid lange plannen maken, maar een goed idee uitwerken en bekijken of het werkt. Ik hoop hier nog een hele inspirerende tijd te hebben!”