kjb_7074-low-res

Bram Rietveld

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Bram heeft ruim 7 jaar consultancy ervaring, voornamelijk in finance en risk verandertrajecten bij banken. De laatste jaren werkt Bram binnen veranderprogramma’s bij grootbanken waarbij de gehele rapportageketen opnieuw wordt ingericht. Bram is een sparringpartner voor de opdrachtgever en brengt overzicht en structuur in veranderprogramma’s. Bram heeft een achtergrond in bedrijfskunde en finance. Momenteel volgt hij de opleiding CMA aan de VU om zijn kennis op het gebied van management accounting en reporting te vergroten.

Eigenschappen

Bram is toegankelijk en collega’s en relaties waarderen zijn positieve bijdrage aan een goede werksfeer. Bram is analytisch sterk, integer en hij brengt inzicht en structuur in projecten en programma’s.

Binnen Solid Professionals

Bram is Senior Consultant Finance & Risk binnen Solid Professionals | Advisory. Met zijn kennis en ervaring is hij van waarde in finance en risk gerelateerde verandertrajecten.

Ambitie & waarden

Bram wil zijn expertise op het gebied van finance en reporting verder blijven ontwikkelen en hiermee een belangrijke meerwaarde leveren in verandertrajecten bij klanten. Hij werkt graag in een omgeving waar men elkaar vertrouwt en uitdaagt, maar ook waar men elkaar durft aan te spreken.

Vrije tijd

Bram houdt van sporten (voetbal, hardlopen, mountainbiken en fitness), maar ook van lekker eten, gezellig borrelen, mooie reizen maken en wintersporten. Daarnaast volgt hij met interesse economische ontwikkelingen, financiële markten en nieuwe technologieën.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals vanwege een unieke combinatie van uitdagende opdrachten, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en een geweldig team dat plezier maakt met elkaar in het werk en sociale activiteiten daarbuiten.”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!