Anouk-Benders

Anouk Benders

Recruitment Consultant

Achtergrond

Anouk Benders is geboren en getogen in de buurt van Utrecht, maar is gaan studeren in Groningen. Daar heeft zij de studie Accountancy & Controlling gedaan. Ze heeft haar afstudeerscriptie in Utrecht geschreven, waarna zij een jaar als accountant heeft gewerkt. Daarna heeft zij ruim 2 jaar als bedrijfsleider in de horeca gewerkt. Door haar groeiende interesse voor het recruitment vak heeft ze besloten in die richting verder te gaan. Solid Professionals heeft haar toegevoegd als Recruiter aan het Recruitment-team.

Vrije tijd

In haar vrije tijd gaat Anouk graag uit eten. Verder houdt zij erg van lezen, koken, een terrasje pakken en een leuke serie kijken.

Eigenschappen

Gestructureerd, toegankelijk, sociaal, gedisciplineerd, doorzetter.

Binnen Solid Professionals

Als Recruiter houdt Anouk zich voornamelijk bezig met het zoeken en het koppelen van de beste kandidaten aan de juiste vacature.

Ambitie & Waarden

Anouk vindt het belangrijk om veel tijd te maken voor dingen waar zij energie van krijgt, zoals vrienden en familie. Betrokkenheid bij anderen vindt ze erg belangrijk. Daarnaast vindt ze het belangrijk om zichzelf uit te blijven dagen, te ontwikkelen en elke dag nieuwe dingen te leren.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

‘’Het is een open, jonge en snelgroeiende organisatie met ambitieuze collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast ook veel gezelligheid!’’